Kiemelt témák

Klinikai vizsgálatok

-Klinikai vizsgálatok

tervezése, hatósági, etikai engedélyeztetés, koordináció, site management, monitorozás. Betegbevonás menedzselése. Nemzetközi klinikai csoport irányítása.

- Klinikai vizsgálat megvalósíthatósági tanulmány készítése (feasibility).

- Klinikai vizsgálat engedélyeztetése (start-up).

- Klinikai vizsgálat elõkészítés: centrumok, vizsgálók kiválasztása (selection).

- Centrumnyitás (initiation).

- Vizsgáló centrumok képzése, tréningje.

- Fázis II-IV vizsgálatok monitorozása (interim monitoring).

- Részletes vizit riportírás. - Gyógyszer elszámolás (accountability).

- Centrumzárás, archiválás (close-out).

- Munkaerõ kölcsönzés/ bérbeadás

Humán erõforrás menedzsment. Az N&Sz Studymaster több gyógyszergyárral és CRO-val áll kapcsolatban, és munkaerõt kölcsönöz számukra. Növelve a tapasztalt monitorok számát egy adott projektben.

A munkaerõ kölcsönzés számunkra nem csupán a munkatárs bérbeadását, hanem a mindennapi munkában menedzseri támogatás biztosítását is jelenti.

Vizsgálói centrumok

Vizsgálói centrumok

Klinikai kutatási munkánk során a különbözõ terápiás területeken dolgozó vizsgálati centrumokkal jó munkakapcsolatot alakítottunk ki. A jó kapcsolatnak, és a centrumok ismeretének köszönhetõen gyorsan ki tudjuk választani egy adott vizsgálatba a megfelelõ centrumokat.

Amennyiben Önt is érdekli a klinikai kutatás, és szívesen regisztrálná osztályát, mint vizsgálói centrumot adatbázisunkba, kérjük, töltse ki az alábbi kérdõívet.

Amennyiben az Ön terápiás területén végzendõ vizsgálatot indítunk, megkeressük Önt. Regisztrálom a centrumomat a weboldalon: Vezetõ vizsgáló neve: Centrum címe: Kapcsolattartó telefonszáma: Kapcsolattartó e-mail címe: Elsõdleges terápiás terület: Lehetséges alvizsgálók száma: Van-e study koordinátor a centrumban: Rendelkeznek-e klinikai vizsgálati tapasztalattal: Igen Nem Ha igen: Hány vizsgálatban vett már részt a centrum ? Milyen fázisú vizsgálatokat végeztek már? Fázis I: FázisII: FázisIII: FázisIV: Centrumok linkjei

Karrier

Karrier

Folyamatosan keresünk klinikai kutatási munkatársakat. Ha szívesen csatlakozna dinamikus CRO csapatunkhoz, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát és egy kísérõlevelet. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Állásajánlatunk klinikai kutatási munkatársaknak (CRA),

Elvárások

  • - Egyetemi végzettség (orvos, gyógyszerész, esetleg biológus, kémikus)
  • - Legalább 1-3 éves monitori tapasztalat.
  • - Tárgyalási szintû angol-nyelv ismeret.
  • - Rugalmasság. - Munkabírás.
  • - Csapatszellem.
  • - Önálló gondolkodás.

Amit kínálunk

- Versenyképes jövedelem.

- Önálló munkavégzés lehetõsége.

- Magas szintû szakmai tevékenység biztosítása.

- Karrier lehetõség.

Jelentkezni szeretnék: Név: Születési év: Végzettség: Diploma éve: Levelezési cím: Irányítószám: Város: Utca: Házszám: Telefonszám: e-mail cím: ELKÜLD gomb