Háttér
Háttér

Klinikai vizsgálatok

- Klinikai vizsgálatok

tervezése, hatósági, etikai engedélyeztetés, koordináció, site management, monitorozás. Betegbevonás menedzselése. Nemzetközi klinikai csoport irányítása.

- Munkaerõ kölcsönzés/ Humán erõforrás menedzsment.

Az N&Sz Studymaster több gyógyszergyárral és CRO-val áll kapcsolatban, és munkaerõt kölcsönöz számukra. Növelve ezzel a tapasztalt monitorok számát egy adott projektben.

A munkaerõ kölcsönzés számunkra nem csupán a munkatárs bérbeadását, hanem a mindennapi munkában menedzseri támogatás biztosítását is jelenti.

- Site menedzsment

Széles kapcsolatrendszerünk segítségével egy adott klinikai vizsgálathoz kiválasztjuk a legmegfelelõbb centrumokat. A jó kapcsolat segít a centrumokkal való szerzõdéskötés lehetõ leggyorsabb lebonyolításában.

- Orvostudományi jelentés írása (medical writing)

Klinikai vizsgálati eredmények összefoglalásának megírása az összegyûjtött adatok alapján. Igény esetén neves hazai, illetve külföldi folyóiratban a publikáció megjelenésének szervezése. Példa erre a Tartsa jó karban program eredményeinek megjelentetése a Journal of Hypertension címû folyóiratban ( Journal of Hypertension 2005, 23: 203-211), illetve a WHL Newsletterben ( WHL Newsletter No. 106, April 2006)

- Tréningek tartása

Klinikai kutatási (monitor) tréning, medical/marketing és kommunikációs tréningek.

- Piackutatás

Kvalitatív, speciális és átfogó kutatások tervezése és végrehajtása.